dbanie o stany magazynowe, zapewnienie pełnej dostępności i kontrola świeżości produktów z kategorii świeżych: RTE (ready to eat), kwiatów, mięsa i ryb, wyrobów piekarniczych i cukierniczych; ścisła współpraca z kierownikiem sklepu i rejonu w zakresie realizacji celów sklepu w tych kategoriach, przyjmowanie i eksponowanie towaru na sali sprzedaży, profesjonalna obsługa klienta, wypiek pieczywa, prace porządkowe
Rodzaj zatrudnienia
Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu
1
Zmianowość
trzy zmiany
Godzin w tygodniu
40
Godzin w miesiącu
160
Rodzaj wynagrodzenia
Wynagrodzenie brutto
Wynagrodzenie brutto
od 3 010 PLN
Opis wynagrodzenia
System wynagrdzania
Czasowy ze stawką miesięczną
Praca w wolne dni
1
Praca tymczasowa
Zakwaterowanie
Wyżywienie
praca stała, praca w wolne dni
[Umiejętność 1] : doświadczenie w branży spożywczej w sklepach wielkopowierzchniowych[Inne] : mile widziana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
PRACODAWCA: JERONIMO MARTINS POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA