technolog Warszawa, technolog pieczywa Warszawa, specjalista Warszawa
- Nadzór i kontrola nad współpracującymi piekarniami w zakresie stosowania przyjętych receptur;
- Opracowywanie receptur, technologii wypieku pieczywa dla sieci
- Analizę sytuacji rynkowej i przygotowywanie w porozumieniu z Managerem Kategorii nowych produktów;
- Dobór partnerskich piekarni na terenie kraju;
- Udział, w razie potrzeby, w projektach ogólnofirmowych wymagających wiedzy zakresu piekarnictwa, wypieku, technologii pieczywa.
Wymagania
Minimum 3 letnie doświadczenia na stanowisku
Technologa;
Minimum 5 letnie doświadczenie w sektorze Piekarni,
mile widziane również doświadczenie na stanowisku
piekarza, kierownika piekarni;
Umiejętność samodzielnego tworzenia receptur, procedur wypieku;
Doświadczenie w kontroli realizacji przyjętych standardów
w produkcji piekarniczej;
Wykształcenie wyższe, mile widziane z zakresu:
technologii żywności, dietetyki, towaroznawstwa;
Zdecydowanie i konsekwencja w działaniu, umiejętność egzekwowania ustaleń;
Prawo jazdy kat. B, mobilność, gotowość do pracy w terenie.
Oferujemy
Pracę w firmie o ustabilizowanej pozycji, w biznesie o dużym potencjale do rozwoju;
Pracę w zespole doświadczonych i wysoko zmotywowanych ludzi z pasją;
Wyzwania, umożliwiające rozwój własnych kompetencji, dużą samodzielność;
Atrakcyjne wynagrodzenie zależne od wyników pracy;
Pakiet socjalny;
Narzędzia niezbędne do pracy.
Klauzule informacyjne
Aplikuj